top of page

Borduren Tongeren

Borduren en bedrijfskleding in Tongeren

Kaps Borduurwerken is een internationaal georiënteerd bedrijf met thuisbasis in Tongeren dat een 30-jarige knowhow heeft opgebouwd in de industrie van bedrijfskledij en borduurwerken.

 

Sinds 1994 is Kaps ook actief bezig met het perfectioneren van de borduurprocedures. Zo werd in 2012 het machinepark helemaal vernieuwd naar de meest moderne en technologische maatstaven.

Freddy Kaps in zijn atelier van Kaps Borduurwerken in Tongeren
Freddy Kaps in zijn atelier van Kaps Borduurwerken in Tongeren

100% kwaliteit borduren in Tongeren

Door deze hoge kwaliteit, gekoppeld aan een flexibele werkwijze, heeft Kaps Borduurwerken zich tot een zeer gewaardeerde speler in de markt ontwikkeld. U heeft een 100%-garantie dat het afgewerkte product dat u ontvangt, gelijk is aan het sample dat u heeft goedgekeurd heeft.

Deze kwaliteitsgarantie is mogelijk door het professioneel machinepark. Barudan-machines in combinatie met Wilcom software, de nieuwste standaard in kwaliteit.

Persoonlijke begeleiding borduren in Tongeren

Met een ervaren en zeer creatieve grafische afdeling krijgt u een persoonlijke begeleiding van het eerste idee tot de volledige uitwerking van het door u goedgekeurde concept.

Bij een eerste gesprek worden de mogelijkheden bekeken en doorgesproken. Elk borduurontwerp is immers anders. Zo’n ontwerp is afhankelijk van tal van factoren. Zaakvoerder Freddy Kaps geeft u duidelijke feedback.

Freddy Kaps in zijn atelier van Kaps Borduurwerken in Tongeren

Referenties borduurwerken Tongeren

bottom of page